Followers

myspace codes
Click here for Myspace glitter graphics and Myspace layouts

Sunday, June 26, 2011

PROGRAM KECEMERLANGAN UPSR 2011

PORT DICKSON THE BEST :)

regency tanjung tuan beach resort !!
memang bestlah kat sini..pelbagai game kte0rang main kat sini :)
mula2 sblum nk prgi mmang ckgu xksi mandi pantai..,mse sblum nk blik ckgu p0wn membenarkan kami vermandi-manda,GREAT :)
first msuk pantai mula2 nk naik banana boat tpi ckgu xksi -,-
melepaslah~
then xkesah dhla sbb dpat mndi pantai.,
bdak2 p0mpuan klau nk mandi k0lam kena pkai swimming trunk.,teruk punya arahan..
semua mandi kat kolam budak2 je =.=
aisyah karmila ade swimming trunk tapi xnak pkai..
nk pkai ajak aku plak,klau aku xduk asrama fine.,aku pkai jelah..ni aku duk asrama banyak mata2 yang memandang aku dan peREPORT p0wn ade ikut program ni..then hri terakhir ustazah V terjun msuk kolam org2 besar dgan memakai pakaian biasa.,kami pown apelagi terjun jgak lah,haha :)
kami pujuk abang tu untuk mandi kat situ.(bolehla bolehla bolehla) abg tu pown kasilah.,tapi kedekut punya abang..,5 minit je kasi-,-
mamat hensem pown aku jmpe mse kat situ.,
ha,sblum aku lpe.,gile MURAH kedai kat hotel tu.,aku pown xcye yang ckgu ckap haris hbis RM50 semata-mata g cc kat bwah tu..,truklah hotel ni.,dan ni lah first hotel yang aku dtang ade cc !
tapi memang best,.mse g mandi ke main ke ape ke.,mata semua terbuka besar.,mse nak msuk dewan untuk slot smua tidur -,-
hari last sebelum balik ke seri iskandar,kami pergi singgah ke PUTRAJAYA :)
singgah masjid putrajaya untuk solat2.,ha !
kat situ aku dan aisyah karmila ditegur/dimarah oleh seorang pakcik MAMI tuh~
tibe2 je kami kena mrah knpe dduk kat situ dan x pkai jubah tu..pdhal kteorang xtau pown kne pkai jubah tu..sedangkan kami dduk situ sbb tgah tggu nuha iman.,
gedik btul pak cik tu..kluar masjid je~
aku ngan aisyah mengumpat pak cik tu.,ckap dh la kuat2,mlu tau kte0rang..
semua yg lalu kat situ tengok.,bdoh punya pak cik MAMI !
lpas tu kteorang g ALAMANDA :)
the hebadddd....
aku,umai ngan naf jlan sme2..,
mkan kfc,jlan2 then kami g TOYR US :)
naf beli bnde yg merepek je---
ulat beluncas lembik besar yang berharga RM32.90 ~
kami dlam bas pggil BULU ! haha ,
mse nak blik tu,nuha ismi telefon kteorang knpe lmbt keluar.,smua org dah ade ddlam bas kecuali kami 3 orang je ! kami sesat, MAAF :/
aku x smpat nk beli ape2 p0wn..
naf smpat beli BULU *
k maaf sbb aku dh membebel panjang lebar.,ni GAMBAR d PORT DICKSON :)

















No comments:

Post a Comment