Followers

myspace codes
Click here for Myspace glitter graphics and Myspace layouts

Sunday, June 26, 2011

PROGRAM KECEMERLANGAN UPSR 2011

PORT DICKSON THE BEST :)

regency tanjung tuan beach resort !!
memang bestlah kat sini..pelbagai game kte0rang main kat sini :)
mula2 sblum nk prgi mmang ckgu xksi mandi pantai..,mse sblum nk blik ckgu p0wn membenarkan kami vermandi-manda,GREAT :)
first msuk pantai mula2 nk naik banana boat tpi ckgu xksi -,-
melepaslah~
then xkesah dhla sbb dpat mndi pantai.,
bdak2 p0mpuan klau nk mandi k0lam kena pkai swimming trunk.,teruk punya arahan..
semua mandi kat kolam budak2 je =.=
aisyah karmila ade swimming trunk tapi xnak pkai..
nk pkai ajak aku plak,klau aku xduk asrama fine.,aku pkai jelah..ni aku duk asrama banyak mata2 yang memandang aku dan peREPORT p0wn ade ikut program ni..then hri terakhir ustazah V terjun msuk kolam org2 besar dgan memakai pakaian biasa.,kami pown apelagi terjun jgak lah,haha :)
kami pujuk abang tu untuk mandi kat situ.(bolehla bolehla bolehla) abg tu pown kasilah.,tapi kedekut punya abang..,5 minit je kasi-,-
mamat hensem pown aku jmpe mse kat situ.,
ha,sblum aku lpe.,gile MURAH kedai kat hotel tu.,aku pown xcye yang ckgu ckap haris hbis RM50 semata-mata g cc kat bwah tu..,truklah hotel ni.,dan ni lah first hotel yang aku dtang ade cc !
tapi memang best,.mse g mandi ke main ke ape ke.,mata semua terbuka besar.,mse nak msuk dewan untuk slot smua tidur -,-
hari last sebelum balik ke seri iskandar,kami pergi singgah ke PUTRAJAYA :)
singgah masjid putrajaya untuk solat2.,ha !
kat situ aku dan aisyah karmila ditegur/dimarah oleh seorang pakcik MAMI tuh~
tibe2 je kami kena mrah knpe dduk kat situ dan x pkai jubah tu..pdhal kteorang xtau pown kne pkai jubah tu..sedangkan kami dduk situ sbb tgah tggu nuha iman.,
gedik btul pak cik tu..kluar masjid je~
aku ngan aisyah mengumpat pak cik tu.,ckap dh la kuat2,mlu tau kte0rang..
semua yg lalu kat situ tengok.,bdoh punya pak cik MAMI !
lpas tu kteorang g ALAMANDA :)
the hebadddd....
aku,umai ngan naf jlan sme2..,
mkan kfc,jlan2 then kami g TOYR US :)
naf beli bnde yg merepek je---
ulat beluncas lembik besar yang berharga RM32.90 ~
kami dlam bas pggil BULU ! haha ,
mse nak blik tu,nuha ismi telefon kteorang knpe lmbt keluar.,smua org dah ade ddlam bas kecuali kami 3 orang je ! kami sesat, MAAF :/
aku x smpat nk beli ape2 p0wn..
naf smpat beli BULU *
k maaf sbb aku dh membebel panjang lebar.,ni GAMBAR d PORT DICKSON :)

















Thursday, June 9, 2011

gambar BARU :)

*saya suka tangkap gambar
*saya suka sayang awak
*sayang sayang phone saya
----muahmuah------






owh bru ingat,tu ade tu gambar ngan domo-kun SAYANG :)
skali ea gmbr?haha,


p/s : loveyou :)

Friday, June 3, 2011

dpat BEAR DOMO :))

akhirnya..
aku dpat gak bear ni~ haha.ske gile2 ni :))
thanks mak abah belikan domo untuk saya,sayang mak abah XD

gmbr lain kali ea~

domo SAYANG's :)

hampir2 nak mendapatkan ptung domo,..
dan skrang tgah mnunggu kputusan, HAHA
gile happy dowh ayah aku "mcam" bgi je aku nk beli patung domo :))

happy,happy,happy

p/s:don't disturb me!

Thursday, June 2, 2011

domo :)

bangga bila aku bkak google pictures (domo) kluar gmbr bju domo yg mcam bju aku~
haha,tapi warna lain..aku punya baju warna hitam yg ni warna putih :))

discuss about love :)

something that is felt by us will not be determined whether it will happen or not,
If we feel something beautiful ..
always be grateful because not everyone can feel like your experience,
If you find that your dreams is a beautiful immediately appear,
let you share your experiences with your lover that your lover does not feel they are not in your life,


bodoh punya budak -,-


klau kau cari masalah dengan aku,aku senang je,aku terus post dkat fb ngan blog aku..ape aku kesah..dah terang2 aku tulis NI SPE ? bleyh lgi kte oranglah..bdoh ke x,SPE tu dh membawa maksud org,BDOH!
bleyh plak kau kte beruang..klau aku xknal aku akan ckap ni spe,s0 ckap lah aku xknal ko..atau ckap lah kau duk mne ke ape ke ni ckap ORANG..dh sah kat skolah x blajar =.=

Saturday, May 21, 2011

FAFA.f0rever :))


kenyataan ke HANYA MIMPI ?
klau dpat gmbr mcm ni?ske ke sdih?msti korang ske kan?HAHA

dah ,bubye mlas nak membebel panjang2 :)

p/s: I love you dear~

Friday, May 20, 2011

hy hy hy.
blog sye lagu baru..haha,sdap kan kan?skelah korea ni,HAHA,
korang nak tau?sbnarnye ni gossip psal smlam lah,xsmpat plak nk gtau kat korang smlam :)
FIRST PARAGRAPH =.=
mak aku dtglah asrama nak ambik aku kan,last2 tibe farid ngan geng2 dia kluar dri dewan mkan.n terserempak ngan mak aku,then diorang bgi slam..aku wat bd0h jelah..n aku tgok mak aku snyum,merah pdam mke aku,nsib baik aku xde kat situ -,-

SECOND PARAGRAPH =.=
aku tengok farid snyum lebar mcm bdoh je,smlam nagis..haha:)aku malu gile wlaupown aku xde kat c2.aiyeer~

n aku ambik raga bwak g kereta dan bergegas sruh mak aku bkak kete..,mlu aku dowh,ish3
2 mnit kemudian mak aku pown bwak kete,smpai kat simpang nak msuk skolah aku usha je asrama llki,haha..aku nmpak YAP ..eh2 jap!yap ngan dia xkwan ke?diorang nmpak cam gduh je,nntilah aku tnye yap :)

oklah smpai nijelah ea,sye mlas nak membebel panjang..HAHA
http://www.smileycodes.info">
korang korang!!
wah , suspen x ? haha,cam bdak xsiuman je aku ni . ape2 jelah ..harini aku nak cite tentang SEMALAM..gila tkut aku dgar yg dia menangis mcam ni ,
http://www.smileycodes.info">
TAKUT GILA AKU.~
ni semua slah IZZAT AMEER ,sebab dia bgitau
tutt,
aku kata kat mamat sekolah lain hensem,bdak tu trus ngis..HAHA,aku dgr pown aku tergelak,lawak lwak.. susah betul la nak jaga dia sorang ni,hati mudah terusik tapi dia COMEL haha ,

0k lah,sampai ni jelah :)
muahxx , sayang korang

Friday, May 13, 2011