Followers

myspace codes
Click here for Myspace glitter graphics and Myspace layouts

Tuesday, November 30, 2010

Monday, November 29, 2010

this is my friendss n me!!!
kmi x nak berpisah duh..walaupun slalu gduh2 ngan bdk 2 ekor tu..haha :)
tpi kmi kwn baik..xde lah baik sgt..,kmi sntiasa bersme,,
nsib lah baik kmi 1 klas..taun dpn??
1 skolah???x mgkin kot..
:(
aq rndu gile kat kwn2 aq...thun dpn bru dpt jmpe blik..,
tpi mlgnyer,,kwn baik aq lain klas ngan aq!!!
aq x sggup nak berpisah ngan dia..tpi aq kecewa dgn dia sbb ade ke dia kte kmi POYO
dgn dia??kami tgur je dia..dh dia wat bdoh je..kmi pun bla la.
ape lgi...
1 hri tu..dia bgi kmi(org tertentu shje)surat sorg 1..
dia kte.,,dia dh x nak kw dgn kmi..,
kmi smua kecewa...x pe kau,,
aq nak ngis mse tu!!
tpi skrang kmi dh berbaik smula sbb dia mntak maaf blik..
aq thu..dia x bleh berpisah ngan aq..,aq pun sme x leh berpisah dgn dia..
[aq hrap kau bce lah bnde ni]

Sunday, November 28, 2010

ni kkak aq..xthu la nk ckp ape psal dia nih..
stiap hri msti nak gduh ngan aq..xde keje lain ke??
setiap hri cri gduh ngan aq...anyway,,dia tU GANAS n GEDIK..
so..korang2 jgn lah dkat ngan dia eh
( http://lurvefena.blogspot.com )
jgn follow dia..haha
gmbr nih diambil oleh sye,,,!!!
ini lah tmpat kmi tggal di cameron highlands,,....
mmg best dkt sni..
nme dia ENGLISH COTTAGE,,
mcm rmah sndiri..smua ade,,
english cottage nih berade dlm MARDI..
this is my mother n my father...
time nih kat cameron highlands......
smua kluarga aq g kcuali kkak aq,,padan mke..haha :)
ni mk n kkak aq..
kakak aq nih pntg nk tgkp gmbr..
dia la yg no1 nk tgkp gmbr... :)
gaye dia pun byk jgak..mcm2 haha..
mse nih kat marina island...
aq bwk la lptop ingat ade wireless...rpenye HARAM... :(
dh la bwk 2 2 skali,..pnat tyu..
mcm haram!!

Saturday, November 27, 2010

ni pun adk sdare aq...
yg lki tyu nme dia pun faris..
yg pompuan husna,,
depe nih adk-beradik....mmg pnat lyn depe nih sbb depe nih ganas..xde la gnaz sgr..hihi :)
ini kek jamuan klas aq..
kek nih mmg sdap.,tpi ksian kek nih..kteorang mkn cikit2 je sbb hbis kne spu kat mke..haha :)
time nih..x dpt aq lpekan wat slame-lamenyerr...
aq rndu akan k'gembiraan saat2 nih...
aq nak ia terjdi smle..haha :)
kpde kwn2 aq ngan stu klas ngan aq yg bkk blog aq nih..
msti korang terglak klau teringatkan time  nih..
mmg best gile2..
seminggu berturut-turut klas kteorang adekan OPEN..
mmg best..haha :)
ini kkak angkat sye!!! :)
dia nih chumel sgt,,mcm sye...haha
ngee~....
I love her very much!!haha :)

sis!!



 
this is my sis..
dia msih study kat UiTM..
pic nih,dia yg suh ltk..ngee~ :)
haha

ini adk sdare aq yg nakal..tyu x termasuk yg pompuan lgi..
pnat nak melayan depe nih..tpi best lyan depe sbb depe nih CUTE mcm kkak sdare dia..haha :)
yang kecik(x pkai bju tyu)nme dia fareez...
yang dh besar skit tu(pkai bju)nme dia aiman..
hyep!!!
that's is me n my sister!!!
mse nih,,pnat tggu mknan nak smpai..
kteorang 1 family mkan kat 
INTAN TOM YAM
penat..tggu mknan nak smpai..
by the way,kteorang smpat nk tgkp gmbr..haha